Mijn naam is Miranda van Maanen.

In 1995 ben ik gestart als leerkracht in het Ervaringsgericht basisonderwijs. Al snel kwam ik erachter dat ik de kinderen met leer- en gedragsproblemen beter wilde kunnen begeleiden. Daarom heb ik de opleiding Pedagogiek gevolgd. In 2011 ben ik in het speciaal onderwijs gaan werken. Na 25 jaar met veel plezier als leerkracht in de klas te hebben gewerkt, heb ik er nu voor gekozen om kinderen individueel of in kleine groepjes te gaan begeleiden. Hierdoor kan ik nog beter kijken naar wat ze nodig hebben en ze hierbij met meer aandacht helpen.

2 jaar geleden heb ik de opleiding voor NT2-leerkracht basisonderwijs afgerond en op het moment volg ik de opleiding tot Kernvisie coach. Deze hoop ik in juni af te ronden.

U kunt me persoonlijk bereiken op tel: 06-42825484 of via e-mail: praktijk@logopedielemmen.nl.