Mijn naam is Mara Lammers.

In september 2015 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik ervaring op gedaan in verschillende vrijgevestigde praktijken, in het speciaal onderwijs en het afasiecentrum. Na mijn studie ben ik gaan werken in het speciaal onderwijs. Ik heb ervaring op gedaan in cluster 3 (zeer moeilijk lerend) en cluster 4 (psychiatrische problematiek). Sinds juli 2017 ben ik werkzaam in de praktijk.

Naast mijn algemene logopedische kennis en kunde heb ik me gespecialiseerd op het gebied van communicatie ondersteunende hulpmiddelen, waaronder ondersteunende gebaren (NmG).

Binnen de praktijk ben ik 5 dagen werkzaam op verschillende locaties. Op maandag en woensdag ben ik aanwezig in de praktijk in Mierlo. Op dinsdag en donderdag in Geldrop op de locatie Beneden Beekloop en op vrijdag middag op de locatie Papenvoort. U kunt me persoonlijk bereiken op het tel: 06-21400297 en 06-49700402 of via e-mail: maralogopedielemmen@hotmail.com.